Σχετικά με την SolarToday Ελλάδα

Είμαστε η SolarToday Ελλάδα!

Ο ηλιακός χονδρέμπορος για τα (μεγάλα) εμπορικά ή οικιακά σας έργα.

Η SolarToday είναι ένας χονδρέμπορος για εγκαταστάτες. Ξεκινήσαμε το 2011 στην Ολλανδία και έχουμε αναπτυχθεί σε έναν διεθνή διανομέα φωτοβολταϊκών υλικών για εγκαταστάτες σε πάνω από 25 χώρες.

Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ενεργειακές ανάγκες με καινοτομία και δυναμική ανάπτυξη πιο αποδοτικών και υψηλής ποιότητας συσκευών, προσφέροντας πάντα τη μέγιστη προστιθέμενη αξία.

Προσφέρουμε στους εγκαταστάτες πολύ ανταγωνιστικές τιμές στα προϊόντα των κορυφαίων μαρκών που διανέμουμε. Η αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών μας είναι χαρούμενη να σας βοηθήσει με συμβουλές για το ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα, έξυπνα ή φθηνότερα για παραγγελία για το έργο ή τα έργα σας. Επικεντρωνόμαστε στη διανομή και τη διαχείριση αποθηκών, ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εγκατάσταση των καλύτερων ηλιακών προϊόντων για τους πελάτες σας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

  • Μεγάλη ποικιλία φωτοβολταϊκών πάνελ, μετατροπέων, μπαταριών και συστημάτων στήριξης. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για το ή τα έργα σας.
  • Ανταγωνιστικές τιμές.
  • Μεγάλο απόθεμα και τακτική ανανέωση αποθεμάτων, έτσι ώστε να λαμβάνετε τα νεότερα προϊόντα πολύ γρήγορα.
  • Δυνατότητα εκπαίδευσης στα προϊόντα για τους πελάτες μας, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι.
Εάν θέλετε να ξεκινήσετε το φωτοβολταϊκό σας έργο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας.